Левски ще надига глава срещу Ботев във Враца

Превю за мача

Левски ще надига глава срещу Ботев във Враца
Левски гостува на (Ботев Враца) в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев" започва в 17.30 ч. и ще бъде излъчен по DIEMA SPORT. Може да го проследите и с NOVSPORT.COM.
 
"Сините" са в трудна ситуация след колебливите игри в efbet Лига и отпадането от Купата на България от Хебър. Столичният тим загуби драматично от Хебър и по този начин единственият шанс за участие в Европа остава именно през първенството.Тимът на Николай Костов заема шесто място в класирането, като изостава със седем точки от третата позиция. Левски тръгна за Враца без контузения Джавад Ел Джемили и наказания Асен Митков. Очаква се в състава да се завърне Хосе Кордоба, който пропусна последните два мача заради контузия. 
 
Ботев Враца също преживява труден период и се намира на предпоследното място. Тимът на Христо Янев има само една победа в последните си девет мача в efbet Лига и се закотви на дъното в таблицата. Домакините ще са без един от лидерите си Браян Переа, който изтърпява наказание. Статистиката също не е в полза на врачани, които имат една победа и едно равенство в последните седем мача с Левски на стадион "Христо Ботев". 
 
Ботев (Враца) е на предпоследното място в елита и има само един успех в последните си девет мача в efbet Лига.
 

Вероятни състави:

БОТЕВ ВР: Бариос; Кунде, С. Велев, М. Христов; Мендоса, Киконда, Траоре, С. Георгиев; Мажуга, Да Силва; Д. Генов

ЛЕВСКИ: П. Андреев; Галчев, Кордоба, К. Димитров, В. Любенов; Дарлан; Роналдо, А. Краев, Фадига, Уелтон; Рикардиньо

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: "Христо Ботев", Враца
НАЧАЛО: 17:30 часа

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки